Categorie: Actual

semcu fcNoi interceptări apărute în spațiul public vizează, pe lângă subiectele fierbinți ale zilei, și modul în care se finanțează campanile electorale în România. Dialogul următor are loc între fostul președinte al PNL Prahova, Adrian Semcu și Cătălina Bozianu, fost președinte PNL Ploiești. În discuție apare numele fostului președinte al PNL, Crin Antonescu, dar și numele deputatului Sebastian Ghiță și cel al lui Vlad Moisescu, fost președinte al filialei PNL Sector 1, trezorierul PNL.

SEMCU ADRIAN-EMANUIL – "Nu ţii minte... aşa..." Zic: "Ce, mă?" Zic: „N-am..." Îţi dai seama, mă, la câte cunoştinţe am... dacă el merge şi spune treaba asta, lumea îl crede, zice: "Împarte ăsta..." Păi dacă mi-a zis că în campanie... „Dă-l în p... mea şi pe CRIN! Nu i-am dat 150 de mii de euro în campanie!? I-ajunge, ce p... mea!" Dacă îi întrebi pe MOISESCU sau pe ăia care au strâns bani aşa... de la SEBI GHIŢĂ, nimic!

BOZIANU NICOLETA CATALINA – Păi da, dar eu vreau să spun că în campanie, mie mi-a zis ADINA că SEBI nu s-a ţinut de cuvânt!

SEMCU ADRIAN-EMANUIL – Păi vezi!

BOZIANU NICOLETA CATALINA – Că a rezol... că a rezolvat o mică problemă care nu era nesemnificativă şi că în rest, a promis ceva şi nu s-a ţinut de cuvânt! Deci eu îţi spun că mi-a zis ADINA, verde în faţă între patru ochi, la n ştiu cât timp după campanie, că mai m-am întâlnit cu ea, că a zis că e neserios!

SEMCU ADRIAN-EMANUIL – Păi da, d-aia nici nu l-a băgat în seamă sâmbătă!

BOZIANU NICOLETA CATALINA – Da!

 

Back To Top