Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

nytimes sebastian ghita"Un aliat al premierului Victor Ponta a fost condamnat în urma unor acuzaţii de corupţie, printre care şi complicitate la delapidarea de fonduri europene şi oferirea ilegală a unor stimulente pentru alegători, printre care tigăi", notează The New York Times.

Sebastian Ghiţă este urmărit penal pentru trafic de influenţă, evaziune fiscală, spălare de bani, complicitate la schimbarea destinaţiei fondurilor UE şi coruperea alegătorilor la alegerile parlamentare din 2012 şi la cele prezidenţiale din 2014.

"Procurorii îl acuză pe Ghiţă că ar fi plătit 392.000 de dolari moldovenilor cu cetăţenie română pentru a-l vota pe Ponta la alegerile prezidenţiale din noiembrie, alegeri pe care le-a pierdut. Ei susţin totodată că el le-ar fi dat alegătorilor tigăi în timpul alegerilor parlamentare din 2012, când a câştigat un mandat", notează jurnaliştii străini.

Procurorii DNA Ploieşti au extins, miercuri, urmărirea penală faţă de Sebastian Ghiţă, pe care îl acuză de noi fapte penale, între care coruperea alegătorilor.

Potrivit DNA, Sebastian Ghiţă ar fi conceput, iniţiat şi coordonat o activitate de corupere a alegătorilor din Republica Moldova, la alegerile prezidenţiale din anul 2014, pentru votarea lui Victor Ponta.
"Suma remisă de inculpat pentru influenţarea opţiunilor electorale a fost în cuantum de 350.000 euro", notează DNA într-un comunicat dat publicităţii miercuri.

Back To Top