Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

mircea-cosma-uslPreşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, cercetat alături de Sebastian Ghiţă în dosarul de corupţie al lui Iulian Herţanu, spune că "a interzice unui deputat să-şi exercite mandatul nu este constituţional", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prezent, joi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova pentru a-şi îndeplini obligaţiile impuse de controlul judiciar, Mircea Cosma a afirmat, referindu-se la cazul lui Sebastian Ghiță, că, din punctul său de vedere, este neconstituţională interdicţia impusă unui deputat de a-şi exercita atribuţiile.

"Eu vreau să vă spun că la cele trei biblioteci pe care cred că le-am citit lucrurile astea se întâmplă periodic, este o frecvenţă periodică în această ţară cu aceste întâmplări. Am crezut că s-au terminat. (...) Din punctul meu de vedere, a interzice unui deputat să-şi exercite mandatul nu este constituţional", a spus Mircea Cosma.

Back To Top