Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian ghita dnaSebastian Ghiţă a înaintat, luni, o petiţie la procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în care solicită facilitarea unei audienţe la procurorul general al României, Tiberiu Niţu. Ghiţă, aflat sub control judiciar şi având interdicţie de a părăsi municipiul Ploieşti, are de prezentat procurorului general "informaţii şi probe care vizează o situaţie extrem de gravă".

Ghiţă arată în petiţia remisă procurorului-şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti că are convingerea că poate dezvălui aspectele menţionate doar procurorului general Tiberiu Niţu şi afirmă că îi va cita ca martori pe premierul Victor Ponta, pe fostul preşedinte Traian Băsescu, pe Liviu Dragnea, în prezent coordonator politic al PSD, dar şi pe vicepremierul Gabriel Oprea.

Declarația lui Sebastian Ghiță dată la ieșirea din IPJ Prahova

„Fac mai multe cereri la DNA, la domnul Onea, pentru că am senzația că săptămâna trecută, lucrurile fiind agitate, s-au făcut multe lucruri de-a valma. Am citit acum cu răbdare documentele care mi-au fost puse la dispoziție, am verificat cu atenție acuzațiile.
Din păcate, miercuri nu am avut posibilitatea să explic și varianta mea și ceea ce cred eu despre acele acuzații. Sper ca domnul Onea să mă primeasc și să îi dau mai multe detalii despre dosarul Herțanu, au apărut noi înregistrări, documente și poziții la dosar, și am găsit argumente care să îl facă să creadă că implicarea mea cu Herțanu nu este cea pe care o suspectează.
Nu pricep care este sensul blocării conturilor și firmelor pe care eu le-am cunoscut în viața mea. Practic, toți care mi-au fost asociați vreodată, colegi de facultate, firme despre care nu am știut nimic, oameni cu care nu am avut afaceri niciodată s-au trezit cu conturile blocate.

Aș vrea să explic aceste lucruri, pentru că altfel o să convingem pe toată lumea că putem să acuzăm oricând pe oricine. Să sechestrezi conturile unei firme fără dovezi este un abuz. În primul rând mi-e rușine de oamenii ăia pe care i-am cunoscut și care, din vina mea sau nu, s-au trezit cu conturile blocate, ceea ce înseamnă faliment. Ideea că plătesc doar salarii și taxe la stat este una inoperbilă din punct de vedere economic.

De asemenea, mai e o chestiune care vizează alegerile din Moldova. Nu există nici o dovadă că un cetățean român din Republica Moldova a fost mituit sau cumpărat sau i s-au oferit bani sau alimente. Materialele electorale PSD sunt încadrabile în lege. Mai există o acuzație, cea care vizează casa lui Iulian Bădescu, cu prezumția că banii plătiți de către Primăria Ploiești către echipa de baschet au fost folisiți pentru a își achiziționa Iulian Bădescu casă.

Știți bine cât suflet am pus în echipă și cât m-am zbătut ca ea să aibă fonduri și să reușească să facă performanță. Numai ideea că niște bani de la primărie au fost folosiți de mine pentru a ajuta sau favoriza mă oripilează. E ceva nedrept. Nu știu cum o să pot să arăt tuturor că acei bani au fost folosiți în cea mai performantă echipă de baschet.
Am respectat toate regulile pe care mi le-a impus, nu pot fi suspectat că m-aș fi sustras urmăririi penale. Am colaborat și m-am prezentat de fiecare dată la Parchet. Chestiunea cu părăsirea Ploieștiului pare un lucru pe care eu nu îl pot explica. Tot ce s-a întâmplat săptămâna trecută pare o răzbunare.

Nu cred eu că după 15 ani de zile statul, prin procurori, descoperă că 4000 de oameni au făcut evaziune fiscală și blochează toate conturile și încearcă să oprească activitatea inclusiv a televiziunii Romania TV, inclusiv a companiilor. De aceea, dacă am ieșit din fierbințeala de săptămâna trecută, aș vrea să ne așezăm la masă – să încercăm să trăim într-o situație normlă. Aceea nu este că te trezești cu companiile blocate și cu mascați la ușă", a declarat Sebastian Ghiță la ieșirea din sediul IPJ Prahova.

„Procurorul va trata cu atenție fiecare dintre situații și companii"

"Am avut o discuţie cu domnul procuror şi îi mulţumesc că m-a primit. I-am prezentat câteva dintre argumentele de care v-am vorbit dimineaţă cu privire la situaţia persoanelor şi companiilor care nu au legătură cu mine, sub nicio formă, şi cu situaţia angajaţilor din companiile care se presupune care ar avea legătură cu mine. Dânsul m-a asigurat că va trata cu atenţie fiecare dintre aceste situaţii şi companii", a declarat Senastian Ghiţă, la plecarea de la DNA Ploieşti.

Back To Top