Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

nicoleta bozianuCătălina Bozianu a susţinut că la data semnării contractului, în 2011, era viceprimar al municipiului Ploieşti, aceasta revenind pe postul de director economic la Hidro Prahova cu data de 1 iulie 2012. În calitate de director economic, Nicoleta Bozianu susţine că a efectuat plăţile către firma Grossman, implicată în acelaşi dosar privind canalizarea de la Comarnic, numai pe baza vizelor de legalitate eliberate de diriginţii de şantier şi de managerul de proiect.

„Plata eu am făcut-o pe baza unor situații de lucrări care au fost întocmite de diverse persoane care au pregătire în acest sens. Eu știu că există o expertiză a DNA. Am calitate de martor în dosar. Nimeni nu a făcut presiune pentru acest contract. Nu am nimic să îmi reproșez". Nicoleta Bozianu, fost viceprimar al municipiului Ploiești, a fost citată la DNA, în calitate de martor, în dosarul care vizează fraudele cu fonduri europene în care este implicat și cumnatul premierului Ponta, Iulian Herțanu. Bozianu a deținut, la un moment dat, funcția de director economic la Hidro Prahova.

 

 

Back To Top