Categorie: Actual

mascati 2Un individ urmărit penal pentru cămătărie, șantaj, lipsire de libertate este căutat de poliție, acesta nefiind găsit la domiciliu la momentul intervenției trupelor speciale.

Chiar dacă este acuzat de aceste fapte grave, Ștefan Alexandru Ghibănescu nu era arestat, ci doar plasat sub control judiciar.

În acelaşi dosar mai sunt cercetate alte cinci persoane, cunoscuţi în Breaza drept apropiaţi ai lui Ghibănescu. Conform rechizitoriului, bărbatul organiza lupte ilegale cu câini atât în curtea locuinţei sale, dar şi în alte localităţi din Râmânia, împrumuta bani cu camătă, iar când venea ziua scadenţei pentru datornici, acesta nu se ferea să le ceară înzecit suma împrumutată.

Prostituţia era o altă sursă de venit pentru Ghibănescu, procurorii menţionând în rechizitoriu că "în perioada februarie – iulie 2014, inculpatul Ghibănescu Ştefan Alexandru a înlesnit practicarea prostituţiei în străinătate de către numite C. Alexandra Ioana şi a obţinut de pe urma practicării prostituţiei de către aceasta suma de 22.810 lei." Banii erau trimişi de femeie prin Western Union pe numele lui Ghibănescu, dar şi pe numele unui apropiat al acestuia, Ştefan Radu Alexandru.

Back To Top