Categorie: Actual

ziar paulesti 3Primăria din Păulești condusă cu o mână de fier de către Sandu Tudor tipărește lunar, din bani publici, un ziar. Câteva zeci de milioane de lei vechi cheltuite pe hârtie au rolul de a informa cetățenii plătitori de taxe și impozite asupra realităților administrative din localitate.

Prima pagina a ultimului număr este ocupată de o „ctitorie" care nu are nici o legătură cu bugetul Păuleștiului, însă cu care primăria se laudă pe toată foaia.ziar paulesti 2

„2015 a fost anul investițiilor în infrastructură" – alături de acest titlu demn de Cântarea României apare poza giratoriului suspendat de pe centura Ploieștiului, investiție finanțată din fondurile Consiliului Județean și al Uniunii Europene.

Păuleștiul nu are nici o legătură cu lucrarea, însă poza dă bine în ziarul Primăriei Păulești, taman în pragul alegerilor locale, ca să vadă cetățeanul votant realizările mărețe ale regimului Sandu Tudor.

Tot în ziarul primăriei există și un interviu cu edilul Păuleștiului, în care Sandu Tudor se laudă că susține comunitatea de afaceri din comună și că banul public din Păulești se cheltuiește cu mare atenție. Vă vom prezenta, zilele următoare, cu toată atenția posibilă, exemple de cheltuire cinstită a banului public de la Păulești.

În încheiere, remarcăm tot în ziarul primăriei programul de lucru cu publicul: 4 ore și jumătate pe zi. Atât se lucrează la Păulești cu cetățenii plătitori de taxe și impozite, nu cum ar fi normal, ca ușa primăriei să fie tot timpul deschisă și funcționarii mereu pregătiți să primească oamenii cu probleme.

ziar paulesti
 paulesti program cu publicul

Back To Top