Categorie: Actual

politia-echipaj-autoUn polițist din cadrul IJP Prahova a ajuns sâmbătă seară la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, după ce a fost bătut de mai mulți bărbați, informează, în exclusivitate, ziarulincomod.ro

Agentul se numește Ramon Mugurel Căpriță și este lucrător la postul de poliție din comuna Gornet-Cricov, secția nr.1 Apostolache. Se pare că polițistul a oprit pe raza comunei pentru control o căruță care transporta lemne, șoferul și pasagerii încercând să se opună controlului din cauza faptului că nu dețineau acte pentru materialul lemnos. Se pare că în căruță se aflau trei bărbați, unul dintre ei fiind recidivist, cercetat într-un dosar penal. Au coborât toți trei din căruță, unul dintre ei l-a ținut pe agent, în timp ce ceilalți doi l-au bătut. În scurt timp a apărut și al patrulea bărbat care a lovit polițistul, provocându-i răni la cap. Polițistul se află acum la spital pentru îngrijiri medicale, urmând a se prezenta la parchet dacă starea de sănătate îi va permite. Bătăușii sunt audiați la sediul poliției.

În timp ce colegii polițistului Căpriță apelează la sprijinul mass-media pentru a nu se mușamaliza și acest caz precum multe altele și pentru a fi mediatizat cu scopul de a preveni incidentele de genul, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova refuză să ofere informații.
Integral - ziarulincomod.ro

Back To Top