Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

liviu lucaProcurorii DIICOT Ploieşti fac percheziţii la locuinţa sindicalistului Liviu Luca în legătură cu un dosar de spălare de bani şi delapidare. Alături de Luca, la audieri va fi adus și Sorin Mihai, fost director al societății Petromservice.

Percheziţiile DIICOT vizează activitatea companiei SC PSV Company, fostă Petromservice.

Potrivit procurorilor, in perioada 2005-2009, Liviu Luca, alături de alte persoane din conducerea companiei, ar fi prejudiciat firma cu suma de 15.591.262 lei, fiind suspectat de spălare de bani şi instigare la delapidare cu consecinţe deosebit de grave.

Percheziţiile au loc la Păuleşti, acolo unde Liviu Luca îşi are domiciliul. Ulterior, acesta va fi audiat, alături de alte persoane, la sediul DIICOT Ploieşti.

Liviu Luca a mai fost condamnat de falimentarea Petromservice într-un alt dosar, în iulie 2014, când Tribunalul București a dispus șase ani de închisoare cu executare pentru Luca, dar decizia nu este definitivă. În același dosar, Mihai Sorin a primit o condamnare de patru ani de închisoare pentru delapidare. Alte „nume grele" au fost implicate în dosarul respectiv. Sorin Ovidiu Vîntu a primit atunci 3 ani și 6 luni de închisoare pentru complicitate la delapidare și 5 ani de închisoare pentru spălare de bani. În plus, a primit un spor de pedeapsă de 1 an și 2 luni și a fost obligat la plata unor despăgubiri în limită de 83 de milioane de euro. Însă, cea mai mare pedeapsă în dosarul respectiv a primit-o Octavian Turcan, cunoscut ca fiind omul de încredere al lui Sorin Ovidiu Vîntu. Turcan a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru delapidare, 7 ani pentru spălare de bani și un spor de pedeapsă de 2 ani.

Back To Top