Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

furtEra noapte cand cei doi soti, comercianti, au pornit spre Bucuresti, dupa marfa. O masina i-a tot depasit, apoi, intr-un sens giratoriu, a stins luminile si le-a taiat calea. L-a obligat astfel pe sofer sa opreasca.

"Probabil atunci mi-a impuns roata dreapta spate. Am continuat drumul si am inceput sa observez ca suna ceva la roata din spate. Nu am oprit imediat, pentru ca era intuneric si am continuat 500 de metri, am tras in benzinarie", spune soferul pagubit.

Benzinaria, desi luminata, era inchisa. Omul n-a avut incotro si a coborat sa schimbe roata.

"Am vazut cauciucul impuns ciudat. Am inceput sa ridic masina, sa desfac roata, timp in care, in 10-12 minute, am auzit un urlet. Era nevasta mea", a mai povestit el.

Femeia a fost atacata de un individ inarmat cu un cutit.

"In partea mea, pe dreapta, erau blocate usile. Sotul coborand la pana, nu si-a blocat usa. O persoana cu bluza, cu gluga in cap, se lasa peste scaunul sotului. A bagat mana la poseta si eu mi-am pus mana pe poseta. Am tras de poseta si cu ceva m-a taiat la mana", spune sotia soferului.

Talharul a urcat intr-un autoturism si a disparut. In poseta, femeia avea aproape 8.000 de lei, bani cu care voiau sa cumpere marfa din capitala.

Subcomisar Marian Popescu, purtatorul de cuvant al IJP Prahova: "Un barbat si o femeie ce se aflau pe soseaua de centura a Ploiestiului au ramas fara bunuri, dupa ce au fost sicanati in trafic. In astfel de cazuri soferul trebuie sa sune de urgenta la 112, cand simte ca e sicanat in trafic."

Politistii cred ca placutele de inmatriculare ale autoturismului folosit de agresori erau false. Oamenii legii spun ca incidentul nu este singular. Talharii actioneaza noaptea, iar tintele lor sunt, de obicei, comerciantii care merg dupa marfa in Bucuresti si care au asupra lor sume importante de bani.
sursa: stirileprotv.ro

Back To Top