Categorie: Actual

sebastian ghitaDeputatul Sebastian Ghiţă a ajuns miercuri dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti pentru audieri. Alături de omul de afaceri, la DNA Ploiești a fost audiat și fostul șef al IPJ Prahova, Viorel Dosaru. Acesta a ieșit de la audieri în jurul orei 11:45, refuzând să facă declarații.

Audierile au loc în celebrul dosar "Papici", în care mai mulți polițiști, procurori și politicieni sunt suspecați că ar fi protejat gruparea Păvăleanu-Alexe.

Viorel Dosaru a fost pentru o scurtă perioadă de timp secretar de stat în MAI, dar ulterior a fost revocat din funcție și s-a pensionat.

Aurelian Mihăilă, fostul procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Ploiești, este audiat și acesta la DNA Ploiești, în același dosar.

Astăzi au fost citați să se prezinte în fața procurorilor anticorupție, alături de fostul comandant al IJP Prahova, Viorel Dosaru, fostul șef al Direcției Generale Anticorupție Prahova, din cadrul IJP, Constantin Ispas, și Liviu Tudose, procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Citește și:

Cazul care dezvăluie o încrengătură de interese cu putere până la vârful structurilor statului român. Ordonanța de clasare semnată de Papici. Documentul integral

Back To Top