Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

morarescu costelPrimarul comunei Filipeștii de Pădure, Costel Morărescu, a fost trimis în judecată de către instanța Judecătoriei Câmpina pentru infracțiunea de abuz în serviciu în dosarul 2306/204/2016. Actualitatea Prahoveană a scris, în exclusivitate, despre contractul dintre primăria Filipeștii de Pădure și OMV Petrom încă din anul 2011.

Articol AICI

Scurt Istoric:

Prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina din data de 29 septembrie 2014 s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor în conformitate cu prevederile noului Cod Penal și continuarea urmăririi penale față de suspecții Niculae Daniel George, pentru săvârșirea infracțiunii de fals intelectual, Bădoi Viorel – fals intelectual, Morărescu Costel – săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și uz de fals și Surugiu Vasile Georgel pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și uz de fals.

Prin ordonanța din 12 mai 2015 aprobată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina s-a dispus extinederea urmăririi penale față de Niculae Daniela Georgeta cu privire la săvârșirea infracțiunii de uz de fals.
Prin ordonanța din 10 iunie 2015 aprobată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina s-a dispus extinderea urmăririi penale față de numitul Morărescu Costel cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și uz de fals privind încheierea contractului de închiriere nr 1 din 22 ianuarie 2010 dintre SC OMV Petrom SA și primăria Filipeștii de Pădure.

În data de 13 august 2015 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Niculae Daniela Georgeta pentru infracțiunea de fals intelectual și uz de fals și față de Bădoi Viorel pentru infracțiunea de fals intelectual. Și asupra primarului Morărescu Costel s-a pus în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu și a două infracțiuni de uz de fals.

Prin ordonanța Parchetului de pe lângă judecătoria Câmpina din data de 11 februarie 2016 s-a dispus extinderea acțiunii penale față de inculpații Niculae Daniela Georgeta și Bădoi Viorel pentru infracțiunea de neglijență în serviciu.

Articol: Manevra PETROM / Jefuirea locuitorilor din Filipeştii de Pădure

Primarul Costel Morărescu este urmărit penal în calitate de suspect și de către DNA – Secția Ploiești, alături de Vasile Surugiu – viceprimar, Niculae Daniela Georgeta – secretar, Apostol Constantin Viorel – avocat.

Faptele de care sunt acuzați de către procurorii DNA au fost comise în legătură cu finanțarea de către Primăria Filipeștii de Pădure, în condiții de nelegalitate, în perioada 2006-2012 a Asociației Fotbal Club Filipeștii de Pădure cu suma totală de 2.204.986 lei.

Și despre NEREGULILE legate de finanțarea echipei de fotbal din Filipeștii de Pădure Actualitatea Prahoveană a scris aici:

Ce pedepse pot primi persoanele din dosar:

Costel Morărescu – primar: Abuz în serviciu – Fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, nu îndeplinește un act sau îl îndeplinește în mod defectuos și prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică.

Costel Morărescu, Niculae Daniela Georgeta – primar, secretar: Uzul de fals: Folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecințe juridice, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, când înscrisul este oficial, și cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă când înscrisul este sub semnătură privată.

Back To Top