Categorie: Actual

ion-misca-696x392Liderul sindicatului TCE (Transport Călători Express S.A.), Ion Mișcă, a declarat joi seară pentru ziarul Incomod că deși angajații TCE nu mai doresc momentan să facă grevă, încă mai sunt mici probleme de rezolvat. Cu acest prilej, a declarat despre primarul interimar Cristian Ganea că este arogant și că se poartă de parcă „este primăria mă-sii".

Mișcă a mai spus că îi poate boicota alegerile lui Ganea, care este și candidat la primăria Ploiești, una din nemulțumiri fiind aceea că pe timpul verii circulația pe Bulevard va fi închisă în weekend-uri (lucru care se întâmplă de ani de zile), iar circulația va fi deviată pe alte rute. Liderul de sindicat spune că astfel consumul de carburant al mijloacelor de transport în comun va crește și că așteaptă ca municipalitatea să suporte aceste cheltuieli sporite.

Viceprimarul cu atribuții de primar Cristian Ganea a reacționat în urma declarației făcute de Ion Mișcă și a dat asigurări că Primăria va continua să aloce fonduri către TCE, dovadă fiind și faptul că au fost plătiți banii pentru plata datoriilor către ANAF, iar angajații TCE nu au mai intrat în grevă.

„După cum au putut vedea și ploieștenii, în relația pe care o am cu locuitorii acestui oraș, precum și cu diferite instituții, nu am avut niciodată o atitudine arogantă. Sunt adeptul dialogului și asta am dovedit-o prin faptul că în Ploiești TCE nu va face grevă generală tocmai pentru că am stat de vorbă și am văzut exact care au fost problemele și am încercat să le găsim o rezolvare. Eu cred că în relația Primărie-TCE nu trebuie să existe o situație tensionată, nu cred că e nevoie ca cineva să "lovească pe altcineva" pentru că în acest caz numai ploieștenii au de pierdut. După cum a spus și domnul Mișcă, se va face rectificare de buget, iar banii se vor da în continuare, deci nu vor exista probleme. Cât despre închiderea Bulevardului, pot spune că vom analiza cele spuse de domnul Mișcă privind costurile suplimentare ale TCE, dar Bulevardul cu Castani este un simbol important al Ploieștiului, iar cetățenii acestui oraș vor ca la sfârșit de săptămână să se bucure de această zonă și de acest simbol.", a declarat primarul interimar Cristian Ganea pentru ziarul Incomod.

Back To Top