Categorie: Actual

cosmin gusa"M-am întâlnit cu Ludovic Orban pe 24 martie. Nu i-am cerut bani domnului Orban pentru aparițiile la TV, nici nu mi s-a oferit niciun bani. Nu poate să existe intermediari între mine și domnul Orban, ne cunoaștem de 15 ani", a spus Cozmin Gușă, la ieșirea de la DNA, unde a fost audiat în dosarului lui Ludovic Orban. Sorin Oancea, directorul B1 TV, a fost audiat tot în calitate de martor.

"Nu sunt patronul de televiziune care a luat bani!" Declarația îi aparține lui Cozmin Guşă și a fost dată în urmă cu scurt timp, în fața DNA.

Gușă ajuns în această dimineaţa la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul în care Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar, potrivit Digi 24. Orban este acuzat că i-ar fi cerut unui om de afaceri să contribuie cu 50.000 de euro la două posturi TV, pentru a-l ajuta în campania electorală.

Patronul grupului Realitatea Media a spus că nu i-ar fi cerut niciodată o sumă de bani lui Ludovic Orban în vederea promovării acestuia în campania electorală pentru alegerile locale din vara acestui an.

Back To Top