Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitiiPolițiștii din Prahova au efevtuat miercuri 9 percheziții în București, Prahova, Ilfov și Cluj, la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani.

Se pare că firma vizată de această acțiune este APASCO S.A. Măneciu, care a mai fost prinsă în scandaluri răsunătoare, în care au fost implicate Primăria Câmpina, Primăria Bănești, Consiliul Județean Prahova, dar și fostul șef al SRI Prahova, Corneliu Păltânea, care ar fi primit o casă drept mită de la Marian Sterian, administratorul societății, pentru a închide ochii la rețeaua de evaziune fiscală pusă la punct de Sterian.

Marian Sterian, administratorul societății, este cunoscut drept un baron local PSD în Măneciu, fiind omul despre care se spune că de-a lungul timpului a susținut și promovat mai multe persoane la primăria și la consiliul local Măneciu, pentru a-și putea desfășura afacerile în liniște.

Legăturile cu fostul șef al SRI Prahova

În mai 2011, Actualitatea Prahoveană scria că Sterian i-a construit lui Cornelui Păltânea, fostul șef al SRI Prahova, o casă în stațiunea Cheia din comuna Măneciu, pentru că acesta avea informații compromițătoare despre Sterian.

Articol integral AICI

Back To Top