Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

hexipharmaPatronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminică seara, în urma unui grav accident de maşină pe un drum din judeţul Ilfov. Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, compania implicată în scandalul dezinfectanţilor folosiţi în spitale, a fost găsit mort în autoturismul său la scurt timp după ce maşina s-a izbit puternic de un copac pe un drum judeţean din Corbeanca. Poliţiştii au deschis o anchetă ca să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere. Soţia acestuia l-a recunoscut după haine.

„Accidentul a fost sesizat la ora 18.47 şi a avut loc în satul Tamaşi din Buftea. Din primele informaţii şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac, în accident fiind implicat un singur autovehicul. La faţa locului a fost găsit trupul unui bărbat de 39 de ani, dar identitatea şoferului va fi confirmată după ce se fac testele ADN. Există doi martori: un biciclist şi un şofer depăşit de maşina implicată în accident. Autovehiculul a fost ridicat pentru expertiză pentru a se stabili viteza cu care rula şi alte detalii care ar putea indica o cauză a accidentului. Nu au existat urme de frânare, aşa că este luată în calcul şi varianta sinuciderii", au dclarat reprezentanții IPJ Ilfov, la puțin timp de la producerea accidentului.

După ce se va încheia cercetarea la faţa locului, poliţiştii vor dispune şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea. În urma impactului, autoturismul a fost distrus aproape în totalitate. Motorul maşinii a zburat la aproximativ 30 de metri de locul impactului.Maşina a fost ridicată de poliţişti şi dusă pentru a fi expertizată.

Imediat după producerea evenimentului, în mediul public au fost voci care spun că se iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a sinuciderii patronului de la Hexipharma.
În același timp, evz.ro titrează că această variantă nu ar fi plauzibilă, deoarece Dan Condrea se ducea, de fapt, să își ia copilul de la fosta soție, fiind în ziua de vizită.
Sursa: evz.ro

Back To Top