Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Simona Pătruleasa, prezentatoarea ştirilor Kanal D din weekend de la 18:30, participă pentru prima dată la o expoziţie de  artă, la sfârşitul lunii aprilie, cu o lucrare personală de decoraţiuni interioare.

În data de 23 aprilie, de la ora 15:00, va avea loc deschiderea expoziţiei colective a Şcolii de Arte Bucureşti, la Casa Memorială Norocea din oraşul Curtea de Argeş, în cadrul căreia va avea expusă şi o lucrare realizată de Simona Pătruleasa.  Realizată numai din materiale naturale, lucrarea Simonei se numeşte “Trezvie”. „Este o lucrare la care am muncit mult, cam 2-3 şedinte de câte 5 ore fiecare, în care am pus foarte mult suflet, la fel ca în toate lucrările mele, de altfel“, declară Simona Pătruleasa.

Expoziţia se va desfăşura pe parcursul a două săptămâni. În cadrul acesteia vor fi prezentate aproximativ 30 de lucrări, toate realizate numai din materiale naturale de către elevii Şcolii de Arte din Bucureşti, Secţiunea decoraţiuni interioare.

Back To Top