Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ploieşti, 21 aprilie 2010 - Compania Naţională Poşta Română lansează concursul de desen cu tema "Călătorie în lumea Poştei – Poşta din poveste", destinat tinerilor artişti cu vârsta maximă de 15 ani, împliniţi până la finele anului în curs.

Desenele vor fi expediate până la 14 mai 2010, data poştei, la următoarea adresă:   Poşta Română, bulevardul Dacia nr. 140, 020065, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea "Pentru concursul de desen". Pentru ca lucrările să fie validate, participanţii vor scrie obligatoriu pe verso numele, prenumele, data naşterii, adresa şi numărul de telefon.

Vor fi acordate premii în bani, câte trei pentru fiecare din următoarele categorii de vârstă: până la 7 ani, 8-11 ani şi 12-15 ani. De asemenea, cei trei câştigători ai locului I vor mai avea posibilitatea, ca, împreună cu un însoţitor să petreacă, în perioada 5 - 12 iulie a.c., un sejur la mare, în staţiunea Eforie Sud, judeţul Constanţa sau la munte, în localitatea Agapia, judeţul Neamţ.

Regulamentul concursului poate fi consultat on-line, la adresa www.posta-romana.ro sau telefonic, apelând serviciul de relaţii cu clienţii INFOPOST, la numărul de telefon 021/9393.111.


Regulamentul concursului

Organizator

 • Concursul „Călătorie în lumea Poştei – Poşta din poveste” este organizat de către CN Poşta Română SA.

Participanţi

 • Vor putea trimite lucrări copiii cu vârsta maximă de 15 ani, împliniţi până la finele anului în curs.

Reguli de participare

 • Lucrările trebuie să aibă înscrise pe verso următoarele date ale autorului: nume, prenume, data naşterii, adresa poştală şi numărul de telefon;
 • Plicurile vor fi expediate pe adresa Bd. Dacia, nr. 140, sector 2, cod 020065, Bucureşti, până la data de 14 mai 2010, data poştei, cu menţiunea Pentru concursul de desen”;
 • Desenele trebuie sa fie originale si nu vor avea continut rasial sau jignitor;
 • Lucrările nu se returnează.

Jurizare si premii

 • Desenele vor fi analizate de o comisie de evaluare (Juriu) care va fi constituită din artişti plastici, profesori de desen, membrii ai Asociatiei D’arte Da Vinci şi reprezentanţi ai Companiei Naţionale Poşta Română SA.
 • Numele câştigătorilor vor fi publicate pe site-ul www.posta-romana.ro după data de 1 iunie 2010.
 • Vor fi acordate nouă premii în bani pentru locurile  I, II, III  la următoarele categorii de vârstă: până la 7 ani, 8-11 ani, 12-15 ani. Valoarea totala a premiilor este de 3.000 lei.
 • Câştigătorii locurilor I vor primi câte un sejur pentru două persoane constând în şapte nopţi de cazare în spaţiile Poştei Române din Eforie Sud (jud. Constanţa) sau Agapia (jud. Neamţ), în perioada 5 - 12 iulie 2010. Nu se asigura masa si transport.

Premierea câştigătorilor

 • Festivitatea de premiere va fi organizată în cursul lunii iunie 2010.

Back To Top