Categorie: Actual

bani pe nedreptMarți, în jurul orei 12.00, la sediul PNL Prahova s-au prezentat mai mulți executori judecătorești pentru a pune poprire pe mai multe bunuri aparținând partidului.

Cele trei partide care pe atunci formau în 2012 USL au rămas cu datorii de peste 45.000 de lei care trebuiau plătite către o firmă care le furnizase materiale de campanie, informează ziarulincomod.ro

Firma, care care i-a aparținut actualului director adjunct al Societății de Gospodărire Urbană Ploiești, Ovidiu Negulescu, a dat în judecată PSD, PC (PC a fost inclus în ALDE prin absorție) și PNL. Instanța a dat câștig de cauză firmei respective, iar astăzi s-a dat drumul la procedura de executare silită.

Se pare că din suma restantă, PNL a plătit 15.000 de lei, PSD 9000, iar ALDE nu a plătit nimic. Conform copreședintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, liberalii au plătit o treime din sumă, dar nu vor să plătească și pentru celelalte partide.

Ceea ce este ciudat este că Ovidiu Negulescu, directorul adjunct al SGU, cu toate că susține că a părăsit firma imediat ce a fost numit la SGU, apare ca membru în ALDE.

Sursa: ziarulincomod.ro

Back To Top