Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii evaziuneMiercuri, 29 iulie, polițiștii din Prahova, cu suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au afectuat 13 percheziții la persoane bănuite de cămătărie și șantaj./ 25 de persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

La data de 29 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat 13 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de cămătărie și șantaj.

9 dintre percheziții au avut loc în Ploiești, restul fiind efectuate în câte o locație din Vălenii de Munte, Breaza, Brebu și Târgșoru Vechi.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2015 până în prezent, cei în cauză ar fi împrumutat bani cu camătă mai multor persoane din județ, pentru recuperarea sumelor apelând la amenințări și acte de violență.

25 de persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

De la domiciliile bănuiților au fost ridicate arme albe (4 bâte, două săbii, 4 boxuri, 3 bastoane telescopice, 3 cuțite), un pistol cu aer comprimat și 50 de cartușe, telefoane mobile, precum și peste 100.000 de euro.

Perchezițiile au fost efectuate cu spijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Back To Top