Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Nemulţumite de faptul că primesc o singură indemnizaţie pentru creşterea copiilor, deşi au acasă gemeni sau tripleţi, tot mai multe prahovence au adresat petiţii în aceste sens la Direcţia de Muncă Prahova. Reprezentanţii Direcţiei, deşi consideră măsura ca fiind una inechitabilă, nu pot face nimic în acest sens, deoarece nu au cadrul legal după care să opereze. În plus, directorul Direcţiei de Muncă Prahova, Dumitru Militaru, le sfătuieşte pe mamele de gemeni sau tripleţi să se adreseze în instanţă pentru obţinerea acestor drepturi. Numai la maternitarea din Ploieşti, în primele şapte luni ale anului au sosit pe lume nu mai puţin de 21 de perechi de gemeni.

„De la introducerea noilor valori ale indemnizaţiei pentru creşterea copilului, respectiv 1 ianurie 2006, noi am avut cel puţin 46 de cazuri, mame cu gemeni sau tripleţi, care au primit o singură indemnizaţie. În această situaţie se mai află în prezent alte 32 de mame cu gemeni. De menţionat însă că, numărul mamelor cu gemeni este cu mult mai mare, dar nu toate ajung în evidenţele noastre, pentru că nu toate solicită indemnizaţia de creştere a copilului. Tocmai din cauza veniturilor insuficiente, multe dintre ele preferă să se reîntoarcă la muncă ” a arătat Dumitru Militaru, directorul Direcţiei de Muncă Prahova. Nina Radu

 

Un precedent


Săptămâna trecută la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Ionela Donciu a câştigat procesul cu Direcţia Muncii din localitatea de domiciliu, Aiud, judeţul Alba, pe care o acţionase în judecată pentru că primeşte indemnizaţie pentru un singur copil. În consecinţă, după ce au protestat în faţa instituţiei pe tot timpul derulării procesului, alte 150 de familii cu gemeni şi tripleţi vor da în judecată statul pentru a obţine fonduri pentru toţi copiii, şi nu doar pentru unul singur cum prevede actuala lege. Donciu a născut trei fetiţe în urmă cu un an şi zece luni. A dat în judecată Direcţia Muncii Alba, în 2006, întrucât primise indemnizaţie doar pentru un singur copil.

Back To Top