Categorie: Actual

hoti prinsiPolițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Ploiești și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale din I.G.P.R. au efectuat șapte percheziții în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. Au fost organizate două acțiuni de prindere în flagrant în Capitală.

La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și ai Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au efectuat 7 percheziții în municipiul București.

Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2016, membrii grupării ar fi vândut substanțele interzise unor consumatori din municipiul București și din județul Prahova.

În seara zilei de 10 noiembrie a.c., polițiștii au organizat în București două activități de prindere în flagrant, în urma cărora 4 membri ai grupării încercau să comercializeze droguri.

În urma perchezițiilor de astăzi, de la locuințele celor în cauză au fost ridicate diferite cantități de cannabis, comprimate de metadonă, seringi folosite, medicamente cu conținut stupefiant.

Astfel, au fost ridicate 241 de comprimate de ecstasy, aproximativ 4 grame de ciuperci halucinogene, 40 de grame de cannabis, ustensile pentru consum, ambalaje pentru distribuirea drogurilor, sume de bani și telefoane mobile.

La acţiuni au participat şi poliţişti ai B.C.C.O. Bucureşti şi jandarmi.

Urmează să fie aduse la audieri peste 30 de persoane. Cercetările sunt continuate în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului.

Back To Top