Categorie: Actual

campanie mosul vine pentru tineCampania „Moșul vine Pentru Tine", organizată de grupul de voluntariat „Pentru Tine", coordonat de Cristi Minculescu, se va desfășura în acest an în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie. Colectarea produselor donate se va face, însă, până pe 16 decembrie, astfel încât în ultimele două zile să ne putem axa strict pe distribuție.

Ca beneficiari ai acestei campanii vizăm familii fără posibilități, cazuri sociale (atenție, repetăm acest lucru de câte ori este cazul, îi ocolim pe cei care așteaptă să le pice din cer, care se lasă la mila statului sau care puținul pe care-l au îl beau), case de copii și bătrâni. Toate cazurile pe care le cunoaștem sau care ne vor fi prezentate vor fi verificate, iar poveștile lor vor fi făcute public atât pe pagina de facebook a grupului „Pentru Tine", cât și cu ajutorul vostru, al partenerilor media.

Campania este una transparentă, în care îi amintim atât pe donatori cât și produsele/sumele de bani pe care le oferă și prezentăm pas cu pas traseul donațiilor. De asemenea, îi invităm pe toți cei care participă la campanie să ne fie alături și la distribuirea celor oferite, pentru a vedea impactul, emoția celor pentru care, în prezent, Sărbătorile nu reprezintă tocmai cel mai fericit moment. Însă, împreună le vom readuce magia Crăciunului!

În cazul în care sunt persoane care vor să le ofere direct produse și bani celor pe care îi vizăm și le prezentăm poveștile în campania noastră, le stăm la dispoziție cu datele de contact. Au fost deja situații și ne bucurăm, că indiferent de calea aleasă, demersul nostru își atinge scopul: cel de a ajuta!

Puncte de colectare avem în ambele municipii. În Ploiești sunt la: Anticaffee New Experience (str. Nicolae Titulescu, nr.90) și la Sala de Escaladă ESCAMONDE (str. Gilortului, nr. 1B, Cartier Albert), iar în Câmpina sunt la: Berăria Max, Farmacia Catena (str. Al.I.Cuza, nr.19), Club Live, Coffe Shop. Ar fi ideal ca persoanele care lasă pachetele la punctele de colectare să-și treacă și numele, astfel încât să le putem mulțumi.

Persoana de contact este Cristi Minculescu - 0726.279.537

Pagina de facebook a grupului „Pentru tine!" este publică și toți cei care vor să afle informații despre cazurile campaniei de Crăciun sau despre acțiunile precedente se pot înscrie.

Back To Top