Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ninsoare-octombrieMai multe autoturisme au fost avariate, vineri după amiază, pe drumul care leagă Sinaia de Cota 1400, după ce mai multe autoturisme au derapat şi le-au lovit pe cele parcate. Autorităţile au luat măsura închiderii şoselei, Centrul Infotrafic anunţă că pe autostrada Bucureşti – Ploieşti traficul rutier este îngreunat din cauza vântului puternic şi a lapoviţei care a redus vizibilitatea sub 100 de metri.

Pe DN1 Buşteni – Azuga circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar vizibilitatea a scăzut sub 30 de metri. Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă în mai multe zone ale DN1 Braşov - Ploieşti. Din această cauză, vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri şi pe alocuri, sub 30 de metri. În aceleaşi condiţii se circulă şi pe DN1A Cheia – Săcele.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sinaia, Drumul spre Cota 1400 a fost închis oficial, în jurul orei 16.00, fiind impracticabil din cauza zăpezii.

"Noi avem indicatoare rutiere montate, la intarea pe Drumul Cotei, că este drum înzăpezit şi este nevoie de lanţuri. Cine a urcat, a urcat pe propriu risc. De altfel, noi am solicitat aviz de la Poliţia Rutieră de pe 19 noiembrie şi a venit, verbal, abia azi ( vineri n.r.)", a declarat Marian Panait, administratorul oraşului Sinaia

Potrivit sursei citate, zeci de autoturisme au urcat vineri la Cota 1400, iar şoferii au parcat autoturismele pe marginea drumului, pe ambele sensuri. Când au vrut să coboare spre staţiune, şoferii au pierdut, din cauza zăpezii, controlul volanului. Maşinile au derapat şi au avariat mai multe autoturismele parcate.

Polițiștii rutieri au luat decizia de a devia autovehiculele de mare tonaj care se deplasează pe DN1 spre Brașov, pe DN1 A - Cheia.

UPDATE: Începând cu ora 22 - vineri - a fost ridicată măsura devierii traficului greu de pe DN1 pe DN1A

Back To Top