Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

liviu-lucaFostul sindicalist Liviu Luca, condamnat la şase ani de închisoare în dosarul Petromservice, a intrat greva foamei, fiind nemulţumit de condiţiile de detenţie şi de faptul că a fost transferat, în repetate rânduri, de la Penitenciarul Mărgineni la Rahova, neavând acces la bunurile personale.

"A intrat în greva foamei de mai bine de zece zile, are mai multe motive. A fost transferat la Penitenciarul Rahova, în repetate rânduri, de la Penitenciarul Mărgineni. A fost transferat pentru proceduri judiciare la DNA şi a fost ţinut sine die. 

Nu i s-a spus pentru cât timp. Ultima dată, de pe 2 până pe 22 noiembrie. Toate medicamentele, hainele, toate sunt la Mărgineni. A fost ţinut într-o cameră cu un bolnav de hepatita C, alţi delicvenţi de drept comun, comndamnaţi pentru fapte cu violenţă. Susţine că nu se respectă condiţiile minime de demnitate umană. A fost în camere de zece deţinuţi pe 16 metri pătraţi. Erau mai puţini de trei metri pătraţi pentru fiecare deţinut. A cerut şi a discutat cu directorul Penitenciarului Rahova. L-a întrebat de ce, i s-a spus că este la dispoziţia organelor judiciare. Da, a fost la DNA, dar asta în primele zile. După aia a fost ţinut, pur şi simplu. A fost plimbat cu dube mizerabile, cu geamurile deschise, s-a îmbolnăvit. Bătaie de joc, cum e în sistemul penitenciar. Nu vrea să renunţe, spune că va rămâne în refuz de hrană. Pentru drepturile domniei sale şi apoi pentru drepturile tututor deţinuţilor", a declarat pentru agenția MEDIAFAX avocatul lui Liviu Luca, Ioan Georgescu.

Fostul sindicalist Liviu Luca a fost condamnat pe 22 iulie, definitiv, la şase ani de închisoare în dosarul Petromservice, acesta fiind încarcerat în Penitenciarul Mărgineni.

Back To Top