Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

lumini craciun ploiesti 2016Iluminatul ornamental din Ploiești a fost aprins în aplauzele a sute de copii ploieșteni care au venit însoțiți de părinți și bunici. Aproximativ 2000 de persoane s-au adunat în fața Palatului Administrativ din centrul municipiului pentru a răspunde la chemarea autorităților, participând, cu mic cu mare, la numărătoarea inversă care a marcat aprinderea instalațiilor ornamentale.

dobre aprindere lumini craciunȘase kilometri de țurțuri luminoși, opt kilometri de șir luminos, 60 de elente 2D și peste 20 de elemente 3D sunt doar o parte din instalațiile amplasate în municipiul Ploiești. Anul acesta instalațiile ornamentale au fost amplasate și în alte zone ale orașului. Atracția serii a reprezentat bradul de peste 11 metri cu leduri, fântâna luminoasă, dar și elementele 3D montate în zona centrală.

Fanfara Consiliului Județean Prahova a dat tonul evenimentului, iar după aprinderea luminițelor Trenulețul Vesel, care îi va plimba pe micuți între Târgul de Crăciun de la Halele Centrale și Orășelul Copiilor de la Sala Sporturilor, a pornit în aplauzele copiilor.

Prezent la eveniment, primarul Adrian Dobre a anunțat că Moș Craciun va împărți daruri copiilor și la Ploiesti. Acesta va ajunge în municipiul reședință de judet pe 20 decembrie.

Copiii vor putea să stea de vorbă cu acesta la casa special amenajată în apropiere de Palatul Administrativ din zona centrală.

copii ploiesti lumini craciun

Back To Top