Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pistolUn bărbat de 69 de ani, din Bucureşti, a intrat în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti având asupra lui un pistol cu bile, un cuţit şi două pumnale artizanale.

Bărbatul nu deţine autorizaţie pentru pistol. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, bărbatul a intrat în sediul DNA din Ploieşti pentru a reclama mai mulţi poliţişti, nemulţumit fiind de activitatea acestora într-un dosar de furt.

Jandarmii au sesizat poliţiştii care au demarat cercetările. "Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi port ilegal de arme periculoase" a declarat Marian Popescu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

cutite artizanaleComunicatul Jandarmeriei Prahova

Astăzi, 22.12.2016, în jurul orei 1100, la sediul D.N.A. Ploiești s-a prezentat un bărbat solicitând audiență la procurorul de serviciu.
Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, domiciliat în municipiul București, ce era declarat dispărut de la domiciliu de dimineață, a încercat să intre în sediul D.N.A având asupra dumnealui un pistol airsoft de 6 milimetri, încărcat cu 4 bile, un cutit de vânătoare cu lama de 18 centimetri si două pumnale artizanale ascuțite, unul cu lama de 20 centimetri și cel de-al doilea cu lama de 25 centimetri.

La solicitarea jandarmului ce face accesul în clădire de a relata motivul pentru care poartă aceste arme cu dumnealui, acesta a declarat că este fost militar de profesie si că nu dorește să atace pe nimeni.

În final a relatat că dorea audiență la procurorul de serviciu pentru a reclama un furt la o proprietate din comuna Măneciu, județul Prahova.
În fapt, a fost întocmit proces verbal de sesizare a organelor de cercetare penală, pentru fapta susceptibila a fi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, ce a fost înaintat Secției 3 Poliție Ploiești, în vederea continuării cercetărilor

Back To Top