Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

maria micleaSoția chestorului de poliție în rezervă, Damian Miclea, fost șef al IPJ Prahova în perioada 1990-1997, respectiv 2001-2003, a decedat la spital. Maria Miclea a fost implicată într-un accident rutier săptămâna trecută.

Anunțul familiei Miclea:

Cu adanca durere in suflet Fam.MICLEA, rudele si cei apropiati anunta inceterea din viata, in urma unui groaznic accident rutier, a celei ce a fost sotie ,mama,bunica,bun coleg si om al lui D-zeu.

Miclea MARIA Nascuta la 28.11.1956 in com.Predeal-Sarari, a reusit sa fie un bun coleg in colectivele ICSMI Ploiesti, Consiliul orasenesc Mizil, CEC Ploiesti si IPJ Prahova.

Este mama a doi copii, arhitect si ofiter si bunica a trei nepoti pe care cu drag, iubire si sacrificiu i-a crescut si educat.

A fost sotie credincioasa,de echilibru si cu imens sacrificiu pentru cariera si sanatatea sotului.

A fost de o daruire si bunatate fara seaman pentru toti ce au fost in jurul sau si care au simtit nevoia de sprijin si caldura sufleteasca.

Dumnezeu sa o aiba in grija.
Dumnezeu sa o ierte.

Corpul neinsufletit se va afla depus pe 26 decembrie incapand cu orele 18,00 la domiciliu in sat Tantareni str.Islaz 71D com Blejoi, Prahova.

Iar pe 27.decembrie incepand cu orele 12,00 la Biserica Sf. Dumitru str. Teleajen, Ploiestiori ceremonia religioasă.

Inhumarea va avea loc in acceasi zi, la Cimitirul comunal din Ploiestiori - DN1 B .

Cei ce doresc sa fie alaturi de familie sunt invitati in continuare la restaurant Casa Oscar din Tânțareni.

FAMILIA

Back To Top