Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cutremurUn cutremur de intensitate medie s-a produs în această noapte, la ora 01.22, fiind resimțit destul de puternic în mai multe zone din țară, printre care și județul Prahova.

 

Cutremurul s-a produs la 8 km vest de localitatea Nereju, la o adâncime de 81 km, și a avut o magnitudine de 5,6 grade pe Richter.

 

Update: Institutul Naţional de Fizică a Pământului (INFP) a revizuit cutremurul produs la ora 1.20 în zona Vrancea, de la 5,2 la o magnitudine de 5,3 pe scara Richter şi o adâncime de 97 de km.

ora 01:50: Conform celei mai recente raportări ale Institutului Național de Fizică a Pământului, intensitatea a fost revizuită la 5,2 grade iar adâncimea la 100 de kilometri.

Update ora 3.26: Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă că până la ora transmiterii ştirii nu s-au înregistrat efecte ale cutremurului cu magnitudinea de 5,3, produs în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 1.20 în Vrancea.

Back To Top