Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

palatul administrativ ploiestiMihaela Iamandi, fostul director al Direcţiei Tehnic Investiţii din cadrul Primăriei Ploieşti, a fost condamnată la un an și opt luni de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității. Decizia nu este definitivă. Mihaela Iamandi a fost trimisă în judecată, în luna septembrie a anului trecut, de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Potrivit rechizitoriului, "inculpata, în exercitarea atribuțiunilor de serviciu a participat, în calitate de membru al Comisiei de organizare a unui concurs pentru ocuparea unui post în cadrul Primăriei Municipiului Ploiești, la luarea deciziei, prin care a fost declarată admisa o persoana din partea căreia a beneficiat de foloase de orice natura. Totodata, a participat la luarea deciziei de atribuire a unor contracte de lucrări către o societate comercială cu care anterior a avut raporturi comerciale și de munca". În plus de închisoarea cu suspendare pentru un an și opt luni și 60 de zile de muncă în folosul comunității, instanța a stabilit pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a ocupa o functie publica pe o perioada de 2 ani.

 

Back To Top