Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

traian basescuProcurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal după ce postul România TV a difuzat o înregistrare în care Traian Băsescu vorbeşte despre informaţii pe care le-ar fi primit în legătură cu dosarul ICA, în care a fost condamnat Dan Voiculescu.

Traian Băsescu a transmis miercuri, după ce Parchetul General a anunţat că a deschis dosar penal ca urmare a dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiţă şi a înregistrării cu fostul preşedinte care spune că a primit date despre dosarul ICA, că salută decizia procurorilor de a se autosesiza.

"Salut decizia Parchetului General de a se autosesiza în chestiunea dezvălurilor făcute de Sebastian Ghiţă la RomâniaTv" a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Sebastian Ghiţă: „Băsescu ştie cum au aranjat Camelia Bogdan şi Coldea condamnarea lui Dan Voiculescu. Dosarul lui Adrian Sârbu, aranjat pe adresa secretă a lui Coldea"

Back To Top