Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mihai apostolache 3Conferențiarul universitar dr. Mihai Apostolache a criticat anunțul prin care Avocatul Poporului vrea să conteste, la Curtea Constitutională, legea 90/ 2001 care interzice unui condamnat penal să ocupe funcții în guvern. Din cauza acestei legi Liviu Dragnea nu poate ocupa legal funcția de premier, deoarece a fost condamnat definitiv în dosarul Referendumul. Apostolache consideră că demersul instituției condusă de Victor Ciorbea pune în discuție, de fapt, standardele unei societăți civilizate, amintind că Avocatul Poporului ar fi trebuit să reacționeze prompt și în 2014, atunci când s-a adoptat Ordonanța 55 care a permis traseismul aleșilor de la un partid la altul.

Postarea publicată de Mihai Apostolache pe pagina personală Facebook:

„Am văzut că Avocatul Poporului a anunțat că va ataca, mâine, la Curtea Constituționala Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului. Mai exact, Avocatul Poporului va ridica o excepție de neconstituționalitate, în baza art. 146 lit. d din Constituție, cu privire la dispozițiile legale cuprinse în art. 2 din Legea de organizare și funcționare a Guvernului. Curtea va trebui să se pronunțe dacă restricția impusă persoanelor condamnate penal de a face parte din Guvern este constituțională sau nu.

Dincolo de faptul că se pun în discuție standardele unei societăți civilizate, Avocatul Poporului ar fi trebuit să facă același gest și în 2014, an în care a fost adoptată vestita Ordonanță nr. 55, ordonanță care a permis aleșilor locali să migreze de la un partid la altul înaintea alegerilor prezidențiale. Comportamentul reprezentanților unei instituții fundamentale poate afecta sau, din contră, poate crește prestigiul respectivei instituții. Avocatul Poporului intră în categoria garanțiilor constituționale, fapt care îl obligă, mai mult ca în cazul altor instituții fundamentale, la echilibru" - sursa: Facebook Mihai Apostolache

Back To Top