Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sebastian ghita urmaritPolițiștii efectuează activități pentru punerea în executare a unui mandat de arestare preventivă emis joi pe numele inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian. La data de 5 ianuarie a.c., Poliția Română a primit un mandat de arestare preventivă emis de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, pe numele inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian.

Conform mandatului, magistrații au dispus arestarea preventivă a celui în cauză, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, dare de mită, cumpărare de influență, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și șantaj.

Conform Codului de procedură penală, pentru localizarea și prinderea inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian, a fost dispusă darea în urmărire a acestuia, activitate ce se desfășoară de polițiști, sub supravegherea procurorului competent.

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis joi, 5 ianuarie, cererea DNA de arestare preventivă în lipsă a lui Sebastian Ghiță. Decizia este executorie, însă nu este definitivă și poate fi contestată. Reamintim că procurorii DNA au solicitat arestarea preventivă în lipsă pentru Sebastian Ghiță, motivând că acesta a încălcat condițiile impuse de controlul judiciar prin faptul că nu s-a prezentat la sediul IPJ Prahova la ultimele două termene avute conform programării.

Back To Top