Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

declaratie-martor-stavriZiarulincomod.ro publică, în exclusivitate, informații oficiale din dosarul în care a fost arestat Emanuel Saghel, fost ofițer al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești. Saghel a fost trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție pentru șantaj, luare de mită, trafic de influență, divulgarea informațiilor secrete de stat și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, în formă continuată.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, Emanuel Saghel a vrut să fabrice un dosar și să-l aresteze pe jurnalistul Cătălin Stavri, pentru a-l opri pe acesta să mai publice materiale în presă critice la adresa sa, a BCCO Ploiești și a DIICOT Ploiești.

Procurorii DNA Ploiești au strâns probe în acest sens, iar metodele prin care Saghel și complici de-ai săi din BCCO și DIICOT încercau să distrugă ziarul Incomod și să-l aresteze pe jurnalistul Cătălin Stavri par desprinse din filmele cu mafioți. Doar că de această dată mafioții sunt angajații statului român.

Ziarulincomod.ro publică informații oficiale din dosarul în care a fost arestat Emanuel Saghel.

„Probele administrate în cauză demonstrează că, în perioada 2014-2015, în calitate de ofițer de poliție judiciară în cadrul B.C.C.O. Ploiești, lucrând în baza delegărilor de competență dispuse de D.I.I.C.O.T. –Serviciul Teritorial Ploiești, potrivit dispozițiilor Legii nr. 508/2004, inculpatul Saghel Mihail Emanuel l-a constrâns pe jurnalistul Stavri Cătălin, amenințându-l prin persoane interpuse, cu constituirea de dosare penale și luarea unor măsuri preventive față de acesta, în scopul de a-l determina, pe de-o parte, să nu mai editeze și să nu mai publice materiale de presă compromițătoare la adresa sa", se arată în rechizitoriul procurorilor.

Date exclusive din dosar integral - ziarulincomod.ro

Back To Top