Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rosal-ploiestiOperatorul Rosal acționează pe străzile din Ploiești pentru îndepărtarea zăpezii din municipiu. Iată comunicatul de presă emis de SC Rosal Grup SA:

„SC ROSAL GRUP SA aduce la cunoștința cetățenilor că, în conformitate cu relația contractuală existentă la nivelul societății cu Primăria Ploiești, ca urmare a comenzii primite de la Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, societatea noastră a acționat pentru îndepărtarea zăpezii din municipiul Ploiești, după cum urmează:

În data de 05.01.2017, la ora 23.00, s-a început acționarea pe arterele principale din municipiu. La momentul demarării acțiunilor, stocul disponibil de material antiderapant era de 1100 t sare și 1100 t nisip. Ulterior, s-a acționat și pe celelalte artere, de nivelul 1 și 2.
La ora actuală, se acționează în continuare pe străzile din municipiu, societatea noastră având în teren:

-8 utilaje de capacitate mare de peste 10 t
-10 utilaje de capacitatea medie de peste 5 t
-10 utilaje de capacitate mică de peste 1 t
-toate utilajele de mai sus sunt prevăzute cu lamă și sărăriță
-9 utilaje mari cu lamă
-7 buldoexcavatoare
-un tractor cu lamă
-10 freze pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare

De asemenea, 250 de muncitori sunt în teren și curăță zonele trecerilor pentru pietoni, stațiile mijloacelor de transport public în comun și trotuarele.
Începând de seara trecută, când a fost demarată acțiunea de deszăpezire, peste 100 de șoferi ai societății noastre au fost în teren pentru a conduce utilajele în zonele unde a fost necesară intervenția."

Back To Top