Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

medicamenteGuvernul va desființa comisiile de experți de la nivelul caselor de asigurări județene și de la nivelul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) pentru a crește accesul pacientului la medicamente încă din momentul diagnosticării, a anunțat joi ministrul Sănătății.

Pacienții vor putea beneficia de medicamente compensate și gratuite pentru afecțiuni grave - precum cele oncologice, cardiovasculare, boli rare - în baza prescripției medicului specialist, fără a mai fi nevoie și de aprobarea comisiilor de experți de la nivelul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și Casele de Asigurări de Sănătate de la nivel local, după caz.

Modificarea a fost adoptată prin Hotărâre de Guvern şi intră în vigoare de la 1 martie 2017.

"Prin urmare, se scurtează timpul de la momentul diagnosticării până la momentul începerii tratamentului, iar în cazul pacienților pentru care tratamentul a fost deja inițiat, continuarea accesului la medicamente se va face mai rapid și mai simplu, fără a mai parcurge această procedură administrativă", se arată într-un comunicat al Guvernului României.
sursa: rtv.net

Back To Top