Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

dna ploiestiPreședintele unei asociații din Ploiești care se ocupa de ajutorarea comunității de romi este acuzată că a cheltuit peste 24.000 de euro, fonduri europene, în alte scopuri decât cele pentru care au fost obținute. Reprezentantul asociației și-a recunoscut faptele, a făcut un acord de recunoaștere cu procurorii DNA Ploiești care au anchetat-o, iar acum urmează să dea banii înapoi și să muncească în folosul comunității.

Anchetatorii spun că, în perioada 2008 – 2009, Manea Silvia, în calitate de responsabil legal al Proiectului PHARE intitulat „Acte pentru casa mea" în valoare totală de 62.190 de euro, al cărui beneficiar a fost asociația al cărei președinte era inculpata, a utilizat, în alt scop decât cel stabilit prin proiectul menționat, sumele de bani acordate cu titlu de avans în valoare de 24.995,00 euro din finanțarea nerambursabilă, fără respectarea prevederilor legale.

În concret, la data de 21 martie 2008, după acordarea avansului în cuantum de 24.995,00 euro, președintele asociației a efectuat, în mod succesiv, o serie de tranzacții bancare prin intermediul cărora a transferat din contul special de proiect deschis în euro, în contul special de proiect deschis în lei, toate sumele de bani virate de Autoritatea Contractantă cu titlu de avans.

Ulterior, inculpata a retras aceste sume de bani din contul pentru lei, fără a depune la Autoritatea Contractantă documente justificative din care să rezulte modul de utilizare a sumelor de bani.

Material integral - observatorulph.ro

Back To Top