Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Pe 25 mai 2010 a apărut în „Actualitatea Prahoveană” articolul intitulat „Mânăriile unui primar cu banul public / Tun de 17.000.000.000 lei la Filipeştii de Pădure”, în care se arăta cum au fost transferate 17 miliarde de lei vechi, din bugetul local al comunei Filipeştii de Pădure, în contul clubului sportiv privat, „Asociaţia Fotbal Club Filipeştii de Pădure”, proprietatea unui grup de cinci persoane, dintre care doi sunt Morărescu Costel şi Surugiu Vasile Georgel, primarul şi viceprimarul comunei Filipeştii de Pădure.

În articol se prezenta cu amănunte concrete, cu trimiteri la articole de lege, povestea AFC Filipeştii de Pădure, demonstrându-se cum, în mod ilegal, 17 miliarde de lei vechi – bani publici, au fost cheltuiţi în interes propriu, tocmai de cei puşi să-i gestioneze.

Articolul APH a provocat istericalele primarului Costel de la Filipeştii de Pădure, care, după ce nu a înţeles de ce nu îi arestează nimeni pe nenorociţii care scriu asemenea lucruri despre personalitatea sa multilateral-dezvoltată, adică pe noi, s-a dus cu mucii în batistă pe la Ploieşti să se plângă. Mai mult, Morărescu a avut nişte întâniri cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare, rugându-i, din câte ne-au şoptit sursele noastre din anturajul său, să ne ardă comisarii cu un control. Vă ţinem la curent cu evenimentele. Mai mult de-atât, mâine, în Actualitatea PH, revenim cu detalii despre camarila aflată în fruntea Filipeştilor de Pădure. DNA, ţineţi aproape!

Back To Top