Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

doctor judeteanO mamă din Ploiești a postat pe Facebook o filmare în care surprinde momentul în care este dată afară din spitalul județean după ce medicul stomatolog de la UPU ar fi refuzat să-i trateze copilul pentru că era autist.

"Am fost data afara din spital cu copilul de mana motivul nu ii trateaza maseluta plina de infectie pt ca este autist! Va rog distribuiti sa nu se mai intample asa ceva si cu alti copilasi! Am fost impinsa mi s-a smuls telefonul din mana!", scrie femeia.

Contactat de observatorulph.ro, managerul spitalului județean, Marius Niculescu, a declarat că se va face o anchetă internă. "Am aflat de acest incident și se va constitui o comisie de anchetă internă pentru a investiga acest caz. A fost contactată persoana care a făcut filmarea pentru a veni la spital și a ne oferi detalii. Evident, va fi ascultat și medicul acuzat că a refuzat să presteze serviciul medical. Dacă se va dovedi că mama respectivă are dreptate, cu părere de rău pentru doamna doctor, se va merge ca sancțiune până la desfacerea contractului de muncă". Același punct de vedere l-a ofert și Florin Pușcariu, directorul medical al județeanului, cu mențiunea că acesta nu consideră normal filmarea în zona de triaj a pacienților din UPU.

Sursa video/text: observatorulph.ro

Back To Top