Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

colegiul mihai viteazul ploiestiProfesorul de matematică Ion Nedelcu a încetat din viață. Anunțul a fost postat pe site-ul Colegiului Național Mihai Viteazul, dar și pe contul de Facebook al profesorului Dan Culicovschi.

„Astea sunt cu adevărat lovituri ale vieții! Aflu cu consternare că a plecat dintre noi, prematur și nedrept, colegul nostru Ion Nedelcu, profesor de matematică la C.N. Mihai Viteazul din Ploiești! Un om de valoare, de o modestie, discreție și generozitate pilduitoare, un luptător care, cu demnitate și perseverență, a știut să depășească nu puține obstacole, pierzând însă ultima bătălie, cea cu o boală nemiloasă, care l-a răpus in câteva zile", a scris profesorul Dan Culicovschi pe pagina personală Facebook.

„Dragul nostru coleg, distinsul profesor Ion Nedelcu, a trecut în lumea celor drepți. Suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Prietenii, colegii și elevii din CNMV", este mesajul postat pe site-ul Colegiului Național Mihai Viteazul din Ploiești.

Back To Top