Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

La aproape un an după expirarea termenului la care lucrările ar fi trebuit încheiate, noul sediu al Teatrului de Păpuși "Ciufulici" este gata, iar duminică trupa sa va da prima reprezentație în casă nouă.

Anunțul oficial a fost făcut de conducerea instituției, care promite, cu acest prilej, și surprize pentru micii spectatori. Aceștia vor avea ocazia să întâlnească personaje îndrăgite din spectacolele Teatrului pentru Copii, dar şi impresionante statui vivante. Motanul încălţat, Căpcăunul, Piratul Picior de Lemn, ajutorul temutului Căpitan Hook, Zâna cea Bună şi Zâna de la Răsărit sunt doar câţiva dintre eroii de poveste care îi vor aştepta pe cei mici, la teatru, în noul sediu de pe Bulevardul Independenței. Iar copiii care se vor întrece în imaginație, în concursul "Desenează-l pe Ciufulici", au șansa să câștige premiul pentru cea frumoasă lucrare: un abonament de intrare la spectacole, valabil tot anul 2017.

În prima zi lucrătoare din clădirea nouă a Teatrului de Păpuși din Ploiești sunt programate două reprezentații ale spectacolului "Lampa lui Aladin", care vor avea loc de la ora 10.30 și de la ora 12.00.

Teatrul de Păpuși se mută în sfârșit în sediu propriu, adecvat, pe Bulevardul Independenței, după ce clădirea în care funcționa, din vecinătatea Hotelului Prahova, a fost retrocedată în 2010, devenind între timp berărie. În ultimii ani, spectacolele au fost găzduite la Cercul Militar sau, mai rar, la Teatrul "Toma Caragiu".

Noul sediu a fost amenajat cu ajutorul unei donații de 300.000 de dolari din partea Fundației Timken, dar lucrările au durat cu aproape un an mai mult decât fusese planificat conform contractului încheiat în 2014.

Back To Top