Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Șoferii au la dispoziție, de acum, o nouă modalitate de achitare a taxei de drum și a taxei de pod.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat portalul www.erovinieta.ro, prin intermediul căruia cele două tarife, rovinieta și peajul, pot fi plătite on-line, cu ajutorul cardului.

Tot aici, utilizatorii rețelei de drumuri naționale pot verifica valabilitatea rovinietei, pot controla achitarea peajului și pot verifica numărul prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate "e-tarif". O altă facilitate disponibilă în cadrul portalului este gestionarea unei flote de vehicule, ce permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei și peajului, informează CNAIR, cu mențiunea că unele dintre aceste operațiuni pot fi realizate doar de utilizatorul își crează un cont valid pe portalul indicat.

 

"Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor on-line, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR — SA. Astfel, costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislația în vigoare", se mai arată în informarea transmisă de reprezentanții Companiei.
Plățile prin intermediul portalului sunt securizate și se realizează în baza contractului încheiat între CNAIR SA și GARANTI BANK. Toate tranzacțiile sunt efectuate prin intermediul procesatorului de plăți NETOPIA.
Noua modalitate de plată se adaugă celor deja existente, cunoscute și utilizate de șoferi până acum. Rovinieta se mai poate achita prin benzinării, puncte de lucru ale CNAIR și oficii ale Poștei Române, dar și prin SMS.
În ceea ce privește peajul (taxa de trecere a podurilor de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Fetești — Cernavoăa), acest tarif poate fi achitat la stațiile de taxare de la Fetești, în benzinăriile din apropiere, unde serviciul este disponibil, precum și prin SMS, la numărul 7577.

Back To Top