Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Fructele și legumele din piețele amenajate în marile orașe vor fi verificate permanent de echipe de control ale Ministerului Agriculturii, în cadrul unei acțiuni care vizează legumele și fructele comercializate în toate pieţele agroalimentare şi angro din municipii.

 

Inspectorii vor poposi și la Ploiești și Câmpina, unde vor lua piețele la pas, pentru a controla în ce măsură operatorii indică în mod real provenienţa legumelor şi fructelor expuse la comercializare. Potrivit reprezentaților MADR, în dreptul acestora trebuie afișată fie localitatea de producție, dacă marfa este de origine autohtonă, fie țara de proveniență, pentru marfa de import.
Printre obiectivele campaniei se mai numără, însă, inclusiv identificarea şi sancţionarea tuturor substituirilor de origine a tomatelor, castraveţilor, ardeilor, vinetelor, fructelor etc., dar și legalitatea deţinerii atestatelor de către comercianţi precum şi a modului de eliberare a acestora de către primării. Asta în condițiile în care, de ani buni, cumpărătorii și producătorii se plâng de intermediarii care monopolizează piețele și fac legea printre tarabe, desigur în favoarea celorlalți.
Printre obiectivele inspectorilor MADR se mai regăsesc existenţa unui spaţiu delimitat şi marcat distinct, de minim 40%, pentru producătorii agricoli autohtoni- persoane fizice în toate pieţele agroalimentare din România, dar și informarea corectă a tuturor consumatorilor privind originea şi caracteristicile produselor pe care le achiziţionează.
Conducerea Ministerului a anunțat că această campanie nu este una ocazională, ci va avea un caracter permanent.

Back To Top