Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Personalul Gărzii de Mediu declanșează, începând de miercuri dimineaţă, grevă generală pe termen nelimitat.

 

Sindicaliștii acuză inechitățile salariale, spunând că „este de neînţeles discrepanţa între importanţa care se acordă la nivel global problemelor legate de protecţia mediului şi modul în care sunt trataţi în România cei care veghează la păstrarea unui mediu sănătos".
„Cu toate că protecţia mediului este un domeniu de importanţă strategică, reprezentând o vulnerabilitate, un risc şi o prioritate conform Strategiei Naţionale de Apărare a ţării, angajaţii Gărzii Naţionale de Mediu nu au mai beneficiat de o creştere salarială din anul 2009, fiind remuneraţi în prezent conform celei mai mici grile de salarizare din întregul sistem bugetar", se arată în comunicatul de presă al Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu.
Sindicaliștii au mai organizat un scurt protest pe 26 aprilie, dar spun că acțiunea lor a rămas fără răspuns din partea autorităților: „Faptul că, de la acea dată până în prezent, reprezentanţii Guvernului nu şi-au manifestat dorinţa de a soluţiona problemele grave existente în cadrul sistemului nostru instituţional a dus la această stare de fapt", spun sindicaliștii. Prin urmare, de miercuri dimineață,angajații Gărzii de Mediu nu vor mai desfășura activitățile specifice și nu se va lucra cu publicul în niciun comisariat din ţară.
Pe de altă parte, în spațiul public, anunțul declanșării grevei nu a declarat vreun val de compasiune, ci din contră. Din moment ce multe orașe din țară, inclusiv Ploieștiul (VEZI DETALII), se confruntă cu probleme grave din cauza poluării (VEZI DETALII), iar subiectul defrișărilor ilegale se menține constant pe agenda publică, opinia publică nu prea înțelege revendicările sindicaliștilor din acest domeniu.

Back To Top