Categorie: Actual

Fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu a lansat acuzaţii grave la adresa procurorului DNA Mircea Negulescu, dar şi a ofițerului de informații Sabin Iancu, schimbat recent din funcţia de şef al SRI Prahova.


Trimis în judecată pentru corupție, Bădescu spune că a fost victima "sistemului" și că ce i se întâmplă este o "făcătură". Declarația a fost dată marți seara, în cadrul unei emisiuni la postul România TV.
"Vreau să fac o plângere penală cu speranţa că cineva va privi cu atenţie aceste lucruri. Multe lucruri din cele pe care le voi spune se ştiu deja. Tot ce mi s-a întâmplat mie e o făcătură a unor minţi bolnave. Negulescu stătea la plajă în Mamaia pe banii lui, sau şi-a făcut vilă de 200.000 de euro pe banii lui sau şi-a făcut operaţie la stomac pe banii lui? Lucrurile sunt evidente. Înainte de a fi arestat cu trei luni înainte i-am spus lui Sabin Iancu ce pregăteşte Negulescu, dar ei au grăbit denunţătorii să facă ce au făcut împotriva mea. Ţintele principale sunt alţii, nu eu", a spus Iulian Bădescu la România TV.

 

Back To Top