Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Sindicaliștii din cadrul Gărzii de Mediu au suspendat, temporar, greva generală, pentru a da o șansă negoicerilor începute miercuri la Ministerul Muncii. Protestul este suspendat la o zi după declanșarea grevei pe termen nelimitat.


Oamenii spun însă că au o listă clară de revendicări la care nu renunță, și orice etapă stabilită este importantă, iar nerespectarea termenelor din cadrul negocierilor va duce automat, la reluarea protestului.
"Promisiuni au fost că o să se elimine aceste inechități, promisiuni scrise pentru că s-a întocmit un acord cu termene de realizare. Acum, când vorbim, suntem în această procedură de negociere. Și astăzi (joi, n.r.) o să ajung la minister ca să continuăm discuțiile. S-a format un grup de lucru, se lucrează și în continuare negociem, pentru că dacă nu se îndeplinesc anumite termene din acest acord, automat noi dăm drumul la grevă. Greva este suspendată temporar, poate pe o zi, pe două, cât durează aceste negocieri", a spus Valentin Neagoe, președintele Sindicatului Național al Gărzii de Mediu. "Noi am suspendat temporar greva, pe perioada acestor negocieri. În cazul în care se dă rateu pe o anumită etapă, greva continuă, fără alte proceduri", a mai avertizat acesta.

 

Back To Top