Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Activitatea de salubritate este din nou în impas în Prahova, în aproape jumătate dintre localităţile judeţului, după ce şi în această primăvară au existat probleme la ridicarea gunoaielor. La fel ca şi atunci, problema este generată de neînţelegerile contractuale dintre operatorul de salubritate, Rosal, şi firma care deţine rampa de deşeuri de la Boldeşti Scăeni, Vitalia.

 

Din cauza datoriilor acumulate, firma Rosal are accesul la rampă restricţionat, putând să trimită în acest moment doar o maşină pe zi, potrivit informaţiilor transmise către autorităţi de reprezentanţii celor două societăţi. Implicit, firma care se ocupă de ridicarea deşeurilor în aceste localităţi, printre care se numără şi municipiul Ploieşti, este nevoită să sisteze colectarea, nemaiavând unde să depoziteze deşeurilor ridicate.

Blocajul a fost semnalat deja de primarii din Păuleşti şi Blejoi, care au reclamat că, deşi astăzi era zi de colectare, nu a trecut nicio maşină de la Rosal care să ridice gunoaiele. La rândul său, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a precizat că nu a primit nicio notificare oficială din partea operatorului de salubritate şi a anunţat că va solicita lămuriri din partea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Deşeurilor Prahova, structură din care fac parte Consiliul Judeţean şi 103 primării din Prahova şi care se ocupă de delegarea şi coordonarea acestui serviciu public.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii CJ, Rosal ar fi acumulat datorii de 3,8 milioane de lei către Vitalia, dintre care circa trei milioane reprezintă taxa de mediu neplătită, o obligaţie introdusă în luna februarie a acestui an, iar restul reprezintă facturi întârziate pentru tariful de depozitare în rampă.

Back To Top