Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Serverele ANAF și cele ale Direcției Generale a Vămilor, parte din ANAF, funcționează în parametri normali și nu au fost afectate până acum de atacul cibernetic din ultimele zile, a anunțat, luni, conducerea instituției.

 

Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare Fiscală au transmis, printr-un comunicat de presă, că "în perioada 13 -14 mai 2017, pe portalul www.anaf.ro au fost efectuate lucrări de mentenanță, care au decurs conform planificării direcției de specialitate din ANAF", iar "astăzi, 15 mai 2017, site-ul ANAF și toate sistemele de operare sunt perfect funcționale".
Precizările sunt binevenite, în contextul unor știri care se dovedesc false și care au circulat, în mediul on-line, luni dimineață. Din păcate, serverele or fi funcționale, dar la ANAF nu prea are cine să le acceseze deocamdată, din cauza protestul spontan care a blocat întreaga activitate (DETALII AICI), în mai toate județele țării.

Back To Top