Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

parc memoria constantin stereDeputatul Laura Moagher (PSD), fost director al Administrației Parcului Constantin Stere, a reacționat imediat după producerea tragediei de la Parcul Bucov, în care un angajat a murit după ce a fost înțepat de o viespe. Parlamentarul spune că vina este a Primăriei Ploiești pentru că nu au fost aprobate plățile pentru efectuarea operațiunilor de dezinsecție. Duminică dimineața, unui angajat al Parcului Memorial Constantin Stere din Bucov i-a venit rău după ce a fost înțepat de o viespe. Omul a intrat în șoc anafilactic, iar echipajul de urgență sosit la fața locului nu l-a mai putut salva.

„Este o tragedie ce s-a întâmplat. El efectua rondul la adăposturi, alături de un alt coleg, pentru că asta este procedura, moment în care a fost înțepat de o viespe sau de un bondar. A spus că se simte rău. Imediat au ajuns medicii de la Ambulanță, care au efectuat manevre de resuscitare, însă nu s-a mai putut face nimic. S-a ajuns prea departe. Anul trecut un alt angajat al parcului a pățit același lucru, dar din fericire nu a murit. Acum însă un om a murit. Iar totul se întâmplă că Primăria nu a efectuat plățile pentru aceste servicii de dezinsecție.

O să fac personal o adresă către Primăria Ploiești prin care cere o anchetă. Voi cere Nicoletei Crăciunoiu (n.r. directorul Direcției Economic din cadrul Primăriei Ploiești) să ne spună conform cărei legi nu a fost plătită dezinsecția. Noi am cerut, pe timpul cât eram director, să lase parcul să facă licitație pentru dezinsecție.

O altă adresă către Primărie va fi făcută de directorul Parcului. Poate cineva din Primărie să dea vreo explicație familiei? Bărbatul are doi copii. Sunt două adrese transmise la Parc. Prima pentru efectuarea dezinsecției în perioada 19 - 31 aprilie și a doua pentru 3 - 10 mai, dar nu s-a făcut dezinsecție și, oricum, am înțeles că era numai pentru țânțari, în condițiile în care aici sunt mii de vizitatori și avem atâtea animale. I-aș ruga pe cei de la Primărie să vină să stea la căpătâiul persoanei decedate, alături de soție și de cei doi copii. Așa nu se mai poate!

A murit un om din cauza lipsei dezinsecției", a declarat pentru Observatorulph.ro deputatul Laura Moagher, fost director al Administrației Parcului Memorial Constantin Stere, care a precizat că angajații Parcului se tem să mai rămână la serviciu.

Sursa: observatorulph.ro

Back To Top