Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Aproximativ 70 de polițiști participă, miercuri dimineață, la cele 25 de percheziții derulate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.J.P. Prahova, având suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.


Descinderile au loc simultan în județele Prahova, Brașov, Sibiu, Dolj, Mureș, Argeș și vizează persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în producerea și comercializarea de țigarete în afara unui antrepozit fiscal.
Capul afacerii este, se pare, un prahovean. Din cercetări a reieșit că acesta procura frunzele de tutun de la producători. El și alți patru indivizi, de asemenea originari din Prahova, fabricau țigarete pe care apoi le comercializau în special către crescători de animale, care le achiziționau pentru angajații lor.
IJP Prahova anunță că 11 persoane vor fi aduse la audieri.
Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.J.P. Prahova, polițiștilor din inspectoratele de poliție Sibiu, Mureș și Argeș, jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab" Ploiești și reprezentanți ai Direcției Regionale Vamale.

 

Foto ilustrație

Back To Top